Mobil: +40.746.657.553  / +40.348.419.491  |  office@plusdent.ro  |  Luni-Vineri -12:00-20:00

Clinica PLUSDENT este o clinica de stomatologie privata situata in centrul orasului PITESTI, intr-o zona usor accesibila. Este structurata pe un plan ce cuprinde: receptie pacienti, 3 cabinete stomatologice dotate cu tehnologie de ultima generatie, camera de sterilizare, incaperea mediciilor dentisti cu vestiar si garderoba, 2 grupuri sanitare, birou.

Ne-am propus sa oferim pacientilor romani si straini precum si celor stabiliti in strainatate oportunitatea de a beneficia de servicii stomatologice de calitate exceptionala care au la baza o echipa formata din specialisti instruiti la cele mai inalte standarde in domeniu. Experienta, cunostiintele actualizate in permanenta prin programe de educatie medicala si participarea constant la congrese in tara si strainatate constituie promisiunea calitatii serviciilor pe care le oferim.

Atmosfera placuta atat in zona de primire cat si din cabinetele dentare, face ca vizita dumneavoastra la dentist sa fie una comfortabila si relaxanta oferindu-va totodata siguranta si un sentiment de incredere.