Mobil: +40.746.657.553  / +40.348.419.491  |  office@plusdent.ro  |  Luni-Vineri -12:00-20:00

Studiile efectuate la nivel international au dovedit ca tratamentul ortodontic la adulti este la fel de eficient ca si cel la copii. Un numar mare de adulti, atat tineri cat si mai in varsta isi doresc o tranformare completa a zambetului lor. Tratamentul ortodontic are ca obiective nu numai sa imbunatateasca zambetul ci si sanatatea dintiilor si a gingiilor. Urmand tratament ortodontic ca si adult, poti evita aparitia cariilor dentare, pierderea gingiei si a osului, uzura smaltului dentar (tocirea dintilor) si evitarea problemelor articulare mandibulare. De multe ori din cauza ca adulti sunt mai cooperanti si urmeaza toate indicatiile medicului, rezultatele tratamentului lor sunt mult mai bune decat in cazul copiilor.
Folosim o gama variata de aparate ortodontice in fuctie de dorintele si nevoile fiecarui adult de la bracketi metalici la cei estetici transparenti si pana la tehnici invizibile (bracketi pe fata linguala a dintilor). Incognito sau gutiere transparente: invisalign.
Programati o consultare la noi in cabinet si vom putea determina care sunt posibilitatile de tratament cele mai potrivite pentru dumneavoastra.