Mobil: +40.746.657.553  / +40.348.419.491  |  office@plusdent.ro  |  Luni-Vineri -12:00-20:00

PRET OFERTA PACHET FATETE DENTARE - 1100 Lei   |   REDUCERE - 335 Lei Consultatie medic, radiografii panoramice, fotografii de tratament, fateta ceramica Emax

Tarife conform listei de preturi (inainte de reducerea conform ofertei)
Radiografie panoramica inceput tratament ......................................... 80
Radiografii retroalveolare-max. doua ......................................... 55
Fateta ceramica EMAX ......................................... 1300
Total ......................................... 1435

 

Termeni si conditii:


Pentru programari si detalii puteti suna la 0754729726 sau 0348.419.491
Consultatia se va face doar cu o cerere de programare in prealabil de luni pana vineri intre orele 12:00-20:00.

Oferta este valabila  in cadrul clinicii Plusdent si pentru  setul de radiografii realizate la Centrul de Radiografii Dentare Rx-Dent ( www.rx-dent.ro ).

Cum poti plati?
Stim ca partea financiara este importanta pentru tine astfel incat ne-am ocupat si de asta, gasind 2 posibilitati optime de plata:
-numerar, card de credit

Plata în rate
La Plusdent, poți plăti în 12 rate lunare fără dobândă prin intermediul partenerilor nostri: Banca Transilvania .Va asteptam in clinica noastra sa gasim impreuna cea mai buna solutie de finantare.

Ce sunt FATETELE?
 
Fatetele sunt suprafete foarte subtiri realizate integral din ceramic sau oxid de zirconiu,ce sunt lipite cu un adeziv special pe suprafata din exterior a dintilor  prin cimentare sau adeziune
 Aceasta este confectionata in laborator si are rolul de a schimba aspectul dintilor, modificand culoarea, pozitia, forma, dar si lungimea acestora.

Prin ce procedura se aplica o fateta dentara?
 
In primul rand, aceasta poate sa fie impartita in doua categorii si anume:
•    cea cu pregatire in prealabil, in cadrul careia dintii sunt slefuiti, pentru cazul in care aspectul general al acestora va fi complet schimbat; prepararea presupune indepartarea unui strat de 1-2 mm din smaltul acestora si se aplica doar in cazurile in care se lucreaza cu dinti voluminosi.
•    cea fara pregatire in prealabil, ce nu necesita slefuirea smaltului dintilor, intrucat se realizeaza pentru reducerea spatiilor interdentare; se realizeaza in cazul dintilor subtiri si se folosesc fatete de 0,5 mm grosime.
Dupa slefuirea dintilor, urmeaza o alta etapa ce implica amprentarea acestora.
Amprentele sunt preluate de un tehnician profesionist, impreuna cu imagini clare ale fiecarui dinte in parte, pentru a se putea ghida in ceea ce priveste realizarea de fatete. Acestea pot fi din material compozit, din ceramica sau zirconiu.

Avantajele fatetelor dentare

Fateta dentara este personalizata pentru o potrivire 100% cu forma si culoarea dintelui, astfel incat sa arate perfect natural si sa nu fie deloc resimtita de pacient. Astfel, un avantaj major il constituie zambetul natural, plin de incredere.
Fatetarea dintilor are si beneficiul foarte mare pentru pacient de a rezolva o varietate de probleme legate de aspectul inestetic: dinti usor strambi (probleme ortodontice minore), dinti ciobiti, sparti ori cu spatii intre ei, dinti colorati sau decolorati.
Un alt avantaj al acestor fatete dentare este faptul ca sunt durabile si rezista la colorare mai bine decat o face smaltul natural. Este important pentru durata lunga de viata a fatetelor sa existe o ingrijire corespunzatoare, la fel ca si a dintilor naturali, deci un periaj de cel putin doua ori pe zi.

Dupa procedura de aplicare a fatetelor dentare, pacientul nu are nevoie de perioada de recuperare, paraseste clinica stomatologica si isi reia in mod normal activitatile de zi cu zi.